Control & Adviesdiensten

Betrokken, betrouwbare en onafhankelijke ondersteuning bij besluitvorming, dat is waar onze Control en Advies professionals voor staan!

Onze experts zorgen voor tegenkracht in de organisatie; bij belangrijke besluiten zorgen we ervoor dat alle benodigde inzichten en scenario’s in kaart gebracht worden, zodat vervolgens de juiste koers kan worden bepaald. 

Onze Control & Advies professionals dragen als adviseur bij aan het nemen van de juiste besluiten binnen de organisatie. We zijn betrokken in onze rol en vinden het belangrijk om zowel adviseur als sterk inhoudelijke partner te zijn bij het nemen van strategische beslissingen. Door onze onafhankelijkheid kunnen we op de juiste momenten kritisch zijn en bieden we tegenkracht en sturing binnen de organisatie. De professionals van Lichthuys ondersteunen bij het nemen van beleidsbesluiten, bieden een second opinion bij investeringsbesluiten en zijn voor korte of langere tijd een betrokken onderdeel van de organisatie.

We zijn de schakel tussen de verschillende belangen en inzichten, zijn in staat om de afdelingen mee te nemen in het verhogen van het risicobewustzijn en kunnen duidelijk overbrengen wat hiervoor nodig is. We dragen bij aan (vergaande) strategische beslissingen binnen de organisatie en begeleiden koerswijzigingen.

Belangrijke vraagstukken waar Lichthuys bij ondersteunt zijn onder andere; ‘Hoe brengen we risico’s bij beleidsbesluiten zo goed mogelijk in kaart? en ‘Hoe nemen we verantwoord een investeringsbesluit? ‘.

Jan Pieter van de Dijk

Partner Lichthuys