Edwin Meulenbelt

“Brengt inzicht en overzicht, bevordert eigenaarschap en wendbaarheid”

Edwin Meulenbelt is een ervaren interimmanager opererend op het snijvlak tussen bedrijfsvoering en vastgoed, tussen (uitdagende) inhoud en persoonlijk contact. Hij is bijzonder goed ingevoerd in de corporatiesector en sterk in financiën, asset management en project control. Opdrachtgevers waarderen zijn vakmanschap, tegenkracht en vermogen om zaken inzichtelijk en overzichtelijk te maken vanuit de rol van interimmanager, adviseur dan wel projectmanager.

Door dienend leiderschap weet Edwin mensen te motiveren. Hij creëert inzicht en overzicht zowel procesmatig als op het niveau van het individu. Door het geven van vertrouwen en ontwikkelmogelijkheden wordt de betrokkenheid vergroot, stijgt het eigenaarschap en neemt de wendbaarheid van de organisatie toe.

In zijn aanpak is Edwin verbindend, pragmatisch en doelgericht: met oog voor mensen en verschillende belangen. Hierbij heeft hij een duidelijke visie op zaken, is vernieuwend en gaat makkelijk contacten aan waarin hij snel het vertrouwen van de ander weet te winnen door echt te luisteren en betrokkenheid te tonen.

Edwin is een veelzijdig professional met een bedrijfseconomische achtergrond en gecertificeerd door het SIOO voor de leergang Succesvol Besturen. Kernwaarden van waaruit hij handelt zijn rechtvaardigheid, betrokkenheid bij mens en maatschappij, integriteit en vertrouwen.