Jan-Gerrit Houtsma

“Op een creatieve manier problemen oplossen”

Jan-Gerrit heeft meer dan 30 jaar werkervaring op het gebied van financiën bij woningcorporaties. Hij helpt graag bij het oplossen van algemene management control vraagstukken. Voor adviezen rondom jaarrekeningen en begrotingen bent u bij hem ook aan het juiste adres. Jan-Gerrit is de ideale sparringpartner voor bestuurders en financieel managers.

Hij is analytisch, probleemoplossend en verbindend. Hij is toegankelijk, heeft een luisterend oor en is open. De handen uit de mouwen steken om resultaat te boeken, waarbij op een creatieve manier gekeken wordt naar het oplossen van problemen, is een manier van werken die Jan-Gerrit typeert.

Jan-Gerrit is een ervaren professional op gebied van financiën, control en management en als associé verbonden aan Lichthuys. Daarnaast is hij directeur Financiën & Informatie bij een middelgrote stadscorporatie. Als basisopleiding heeft Jan-Gerrit HEAO-bedrijfseconomie gedaan. Daarna heeft hij de HOFAM gevolgd (Qualified Controller). Om verder up-to-date te blijven volgt hij regelmatig cursussen en bijeenkomsten vooral gericht op actualiteiten rondom woningcorporaties.