Jan Pieter van de Dijk

“Cijfers krijgen betekenis”

Het realiseren van verbeteringen in een organisatie is voor Jan Pieter de ultieme uitdaging. Hij zorgt ervoor dat cijfers betekenis krijgen en omgezet kunnen worden in beleid. Zijn economische achtergrond zet hij in om de middelen effectief en efficiënt te besteden zodat de doelgroep (huurder, patiënt en/of student) daar zo maximaal mogelijk van profiteert. Met als motto: tel wat je hebt, niet wat je mist.

Met zijn brede bedrijfskundige achtergrond en zijn gevoel voor bedrijfsvoeringsprocessen is Jan Pieter zowel binnen het bedrijfsleven als de not-for-profit markt inzetbaar. Hij is gewend te acteren in politiek-bestuurlijk complexe omgevingen en heeft veel ervaring met financiële processen, informatie­management en vastgoed. Hij werkt vanuit grote inhoudelijke betrokkenheid met accent voor ontwikkeling en vernieuwing van processen. Bovendien brengt hij structuur aan en helpt hij organisaties naar een hoger plan.

Jan Pieter studeerde na zijn HEAO-opleiding via een masterclass programma af in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijmegen.