John Seegers

“Er is veel meer mogelijk, ook nu al!”

John Seegers is een gedreven, veelzijdig en bekwaam interimmanager bij woningcorporaties en zorginstellingen. Een professional, iemand met gedegen en actuele kennis op het terrein van control, bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling, wonen en vastgoed. Opdrachtgevers typeren John als kundig, veelzijdig en integer. Dankzij zijn brede werkervaring draait John zijn hand niet om voor complexe organisatievraagstukken en is hij vaardig in het werken met organisaties en mensen in beweging.

Als ervaren interim- en verandermanager en adviseur creëert John snel overzicht in complexe situaties, zoals tijdens fusies, reorganisaties of in tijden van onzekerheden. Daarbij weet John goed de verbinding te leggen tussen bestuur en werkvloer, zodat veranderplannen optimaal kunnen ‘landen in de organisatie’. John is een professional met de basis in bedrijfsvoering. Hij studeerde Bedrijfseconomie en Management Consultancy en volgde de opleiding tot Registercontroller in Rotterdam. John blijft zich voortdurend scholen en ontwikkelen, in het kader van ‘permanente educatie’, onder meer via gerenommeerde instellingen als het SIOO en de Erasmus Universiteit, alsmede via de beroepsverenigingen waar hij lid van is.

Naast zijn activiteiten als interim- en verandermanager, controller en adviseur, is John maatschappelijke betrokken bij verschillende diverse verenigingen.