Actuele vacatures

Woningcorporatie zoekt financial.

Teammanager Financiën

36 uur p.w.

In samenwerking met Movemaker zijn we in het Noorden van het land namens een woningcorporatie op zoek naar een Teammanager Financiën. Het betreft een vaste formatieplaats voor 36 uur per week. Jij hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond en hebt ervaring als leidinggevende. Sector kennis is een pré.

Enthousiast? Solliciteer nu!

De Werving & Selectie van deze vacature vindt exclusief plaats door Lichthuys i.s.m.  Movemaker Recruitment. Je sollicitatie kan via de website van Movemaker Recruitment.


UWOON in Harderwijk zoekt financial

Teamleider Financiële Zaken

32 – 36 uur p.w.

Als Teamleider Financiële Zaken bij Uwoon geef je leiding aan het team Financiële Zaken, dat bestaat uit 8 medewerkers. Je zet je actief in voor de teamontwikkeling en de persoonlijke groei van je teamleden. Je focust je niet enkel op hun dagelijkse prestaties, maar werkt ook aan een toekomstbestendig team. Bij Uwoon ligt het groeipad van de werknemers niet vast. De organisatie faciliteert veel voor jouw ontwikkeling.

Reactietermijn is gesloten

De Werving & Selectie van deze vacature vindt exclusief plaats door Lichthuys i.s.m.  Movemaker Recruitment. Je sollicitatie kan via de website van Movemaker Recruitment.

Klik hier.

Wij zijn op zoek naar jou!

 Open sollicitatie 

Ben je geïnteresseerd in ons bureau, dan ontvangen we graag je reactie via onderstaande  link.

We lezen deze zorgvuldig door en zullen een realistische inschatting maken in hoeverre je achtergrond, ervaring en loopbaan passen bij de opdrachten die we normaliter in onze portefeuille hebben.

Je hoort van ons! De informatie die je aan ons stuurt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld zonder je voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming. Meer lezen over Lichthuys als bureau?

Klik hier.

Lichthuys zoekt jou

Lichthuys is een jong en dynamisch bedrijf.

Wij dragen met plezier en passie bij aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Onze opdrachten liggen op het gebied van finance, vastgoed en control. Soms als adviseur of controller, dan weer als manager of financieel specialist. Altijd uitdagend.

Ben jij een ervaren, maar nog altijd leergierige Interim Manager op Executive niveau? Sluit je aan bij het netwerk van Lichthuys. Werk vanuit de frontlinies aan het realiseren van positieve verandering!


Betrokken zijn bij ons netwerk vinden we belangrijk. Wij zijn geen intermediair maar linken uit ons netwerk de juiste kandidaat aan de klus. We organiseren regelmatig bijeenkomsten om te netwerken en kennis uit te wisselen. Andere ZZP’ers uit ons netwerk worden jouw sparringpartners, zodat je kennis kunt delen.

Voorafgaand aan een functie-invulling hebben we intensief contact met de opdrachtgever om de functie goed uit te diepen en verwachtingen goed te managen. Vervolgens kom jij in beeld. We kijken naar jouw achtergrond, kwaliteiten en wensen en zorgen ervoor dat de functie die we je voorleggen naadloos bij jou aansluit. Op deze manier word je altijd gelinkt aan een klus die bij je past en waar je met energie aan de slag kunt!

Ben je geïnteresseerd in ons bureau, dan ontvangen we graag je reactie via deze link. We lezen deze zorgvuldig door en zullen een realistische inschatting maken in hoeverre je achtergrond, ervaring en loopbaan passen bij de opdrachten die we normaliter in onze portefeuille hebben. Je hoort van ons. De informatie die je aan ons stuurt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld zonder je voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming.

Spreekt ons profiel jou aan? Wil je samen met ons eens verder praten over verdere ontwikkelen en leuke opdrachten uitvoeren? Neem dan voor een nadere kennismaking contact op met ons via 030-7670564 of per mail naar harrietmaris@lichthuys.nl.