Manon Grefkens

“Verbeteren datakwaliteit draagt bij aan een betere dienstverlening, een efficiëntere organisatie en meer werkplezier”

Manon Grefkens is een positief ingesteld persoon met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ze gaat makkelijk contacten aan en is betrokken en open in haar communicatie. Eigenschappen die haar typeren zijn haar analytisch vermogen en resultaatgerichtheid. Naast het werken met cijfers is ook teksten schrijven en redigeren Manons kracht. Bij het uitvoeren van haar werkzaamheden is ze nauwkeurig en bezit ze een grote mate van flexibiliteit. Zaken goed documenteren en procedures helder krijgen is haar tweede natuur, waardoor zaken inzichtelijk en overzichtelijk worden gemaakt.

Manon heeft een brede kennis en ervaring binnen de corporatiesector. Zij is zeer ervaren met het opstellen van interne en externe verslaglegging zoals jaarrekeningen, jaarverslagen, dVi, begrotingen en periodieke rapportages. Verder ligt haar expertise op het gebied van treasury en kasstromen en is zij gespecialiseerd in het verbeteren van de datakwaliteit en het beschrijven van de administratieve organisatie.

Manon heeft onder andere HEAO Bedrijfseconomie en de post-hbo opleidingen Financial Controller en Adviesvaardigheden gevolgd. Door het volgen van diverse cursussen gericht op woningcorporaties blijft Manon up-to-date met haar kennis. Deze kennis en ervaring deelt zij graag met anderen.