Ton Bos

“Medewerkers met ruimte en vertrouwen ontwikkelen zich sneller”

Ton Bos zit, met zijn bijna 30 jaar ervaring, stevig geworteld in de woningcorporatiewereld. Hij heeft ervaring op het gebied van maatschappelijk management en (business) control; in zijn carrière heeft hij alle managementfuncties wel eens bekleed. Hij is hierdoor goed ingevoerd in (verander)processen en op het gebied van control, organisatorisch, projectmatig, woondiensten, vastgoed en financieel.

Door de jaren heen heeft Ton zich ontwikkeld tot een coachend leider. Hij geeft mensen (individueel) de ruimte, het vertrouwen en de tijd zich te ontwikkelen, maar geeft ook duidelijke kaders aan en maakt resultaatafspraken. Dit alles doet hij vanuit een open, integere en rustige houding. Hij zoekt altijd de samenwerking en weet snel het vertrouwen te winnen.

Ton is een ervaren professional op gebied van financieel management en control en als associé verbonden aan Lichthuys. Hij heeft veel werkervaring bij woningcorporaties. Ton heeft onder andere de opleiding SPD afgerond. Door het volgen van diverse cursussen en masterclasses gericht op woningcorporaties blijft Ton up-to-date met zijn kennis. Deze kennis en ervaring deelt hij graag met anderen.