Roy Dost

“Samenwerking is de sleutel tot een succesvol veranderingsproces”

Roy Dost is een vakman. Inhoudelijk sterk en een communicatief sterke interim manager en controller. Roy organiseert het succes van zijn opdracht door, liefst samen met zijn collega’s, aan de slag te gaan om de vereiste resultaten te realiseren en te werken aan structurele verbetering in processen of samenwerkingen. Met zijn grote vakkennis en ervaring in de woningcorporatiesector is hij een belangrijke schakel bij deze veranderingsprocessen, bijvoorbeeld als sparringpartner, leidinggevende of als projectmanager.

Roy helpt mensen om in beweging te komen. Hij is hierbij de spin in het web tussen bijvoorbeeld directie en werknemers. Samenwerken en verbinden zijn kernwaarden van waaruit Roy zijn werkzaamheden uitvoert. Dit combineert hij met zijn onuitputtelijke drive om het onderste uit de kan te willen halen en het willen weten waarom. Hij is nauwkeurig bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden en bezit een grote mate van flexibiliteit om de dingen gedaan te krijgen.

Roy is een ervaren professional op gebied van financieel management en control en als associé verbonden aan Lichthuys. Hij heeft veel werkervaring bij woningcorporaties. Roy heeft onder andere de opleidingen SPD en HOFAM afgerond. Door het volgen van diverse cursussen gericht op woningcorporaties blijft Roy up-to-date met zijn kennis. Deze kennis en ervaring deelt hij graag met anderen.