Nu we het eerste half jaar van 2023 achter ons hebben gelaten, is het tijd om terug te blikken. Hetwas een dynamische periode, waarin we verschillende uitdagingen en kansen hebben ervaren. We zijn trots op onze Lichthuysers en de mooie en interessante projecten en samenwerkingen. Dit heeftons in staat gesteld om een breder scala aan oplossingen en expertise aan te bieden aan onze opdrachtgevers.

Bij Lichthuys blijven we ons inzetten voor het succes van onze mensen en het leveren van hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgevers. We hebben aandacht besteed aan de ontwikkeling en groei van ons team, waarbij we hebben geïnvesteerd in verschillende trainingen enopleidingen. Dit heeft geresulteerd in een nog sterker en competenter team, klaar om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

Het is mooi om te zien dat onze inspanningen vruchten afwerpen. De feedback van onzeopdrachtgevers is onveranderd zeer positief en we hebben mooie nieuwe opdrachten ontvangen. Het vertrouwen dat in ons gesteld wordt, wordt weerspiegeld in het feit dat opdrachten regelmatig worden uitgebreid of verlengd, en onze Lichthuysers worden teruggevraagd. We zijn trots op de waardevolle bijdrage die onze mensen hebben geleverd en de impact die ze hebben gehad in de sectoren waarin we actief zijn; volkshuisvesting, onderwijs, (welzijn en) sociaal domein.

Terwijl we vooruitkijken naar de rest van 2023, zijn we vastbesloten om onze mooie ontwikkelingen voort te zetten. Het verder versterken van onze diensten, het bieden van toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers en het blijven ontwikkelen van onze mensen heeft onze continue aandacht. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst biedt en kijken ernaar uit om samen met onze opdrachtgevers, partners en het team Lichthuysers succesvol te zijn in onze opdrachten en hierin mooie  resultaten te behalen.

Namens het hele team van Lichthuys wensen we iedereen een succesvol en inspirerend tweede half jaar van 2023 toe. Geniet van de zomerperiode!

Jan Pieter van de Dijk 

Combineren van kennis en inzichten bij verschillende woningcorporaties. Combineren van kennis en inzichten bij verschillende woningcorporaties.