Tijd voor een vooruit- en een terugblik

We zijn inmiddels halverwege 2022. Er gebeurt een hoop in de wereld, wat veel onzekerheid met zich meebrengt. Hoog tijd voor een terugblik op het afgelopen half jaar en een vooruitblik op wat 2022 ons nog gaat brengen.

Bij Lichthuys blijven we sterk inzetten op onze mensen, zij maken bij onze klanten het verschil. Dit blijft onze prioriteit. We gaan niet mee in de hectiek van de markt en hebben het afgelopen half jaar veel geïnvesteerd in de kennis en kunde van de Lichthuysers. Onder andere op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en door het organiseren van bijeenkomsten over portefeuillestrategie en rapportages. We ondersteunen onze mensen graag bij hun opdrachten bij woningcorporaties, onderwijs, welzijn en sociaal domein. De waardering hiervoor zien we terug, de opdrachtgevers zijn zeer tevreden, veel opdrachten worden door opdrachtgevers vaak uitgebreid of verlengd om zo langer te kunnen profiteren van de kennis en kunde van onze mensen. Ook worden onze mensen voor nieuwe klussen vaak teruggevraagd. Daar zijn we trots op. Ons team is de afgelopen maanden gegroeid en we hebben ons partnernetwerk uitgebreid. Al met al een prachtige ontwikkeling.

Vooruitkijkend hebben we een strategie geformuleerd om in de hectische markt kwalitatief goed werk te leveren, gestaag door te blijven groeien en toekomstbestendig te blijven. Dit doen we door voor onze opdrachtgevers onderdeel van een permanente oplossing te zijn. We bieden een ruim projectportfolio; interim-management, financiële bedrijfsvoering, control-, audit- en adviesdiensten, projectmanagement, cultuurontwikkeling, ondersteunen van portefeuillestrategie. Onze Lichthuysers zijn veelzijdig!
Het bieden van interim-oplossingen op het niveau van directie, management en senior medewerker is een belangrijke kern van onze activiteiten.

We blijven ons inzetten op het verder professionaliseren van onze control en auditdiensten en ook op projectcontrol, waar we recent weer een paar mooie opdrachten hebben mogen oppakken, zetten we vol in. Daarnaast staan voor een aantal van onze opdrachtgevers het afronden van jaarrekeningen, begrotingen, uitvoeren van orders, controles op de jaarplannen, maken van prestatieafspraken en het aangaan van bouwteamovereenkomsten op de planning. 

Voor ons netwerk organiseren we aan het einde van de zomer weer een bestuurdersbijeenkomst met als thema; Grip op Geld – inflatie treft ook de middeninkomens. Een heel actueel thema! We hebben een aantrekkelijke spreker gevonden die ons verder wegwijs kan maken binnen dit thema. Verdere informatie volgt binnenkort! 

Voor nu wens ik je een fijne zomerperiode toe!

John Seegers 

2022 Tijd voor een vooruit- en een terugblik 2022 Tijd voor een vooruit- en een terugblik